яка мова важча німецька чи французька

яка мова важча німецька чи французька


Наведите справки, по поводу конкретно вашей школы, преподаватели какого языка СИЛЬНЕЕ, тот и выбирайте если конкретно о языках - я очень хорошо знаю оба - легче учить фр, там меньше склонений-спряжений, особенно на первом этапе это важно один раз выучить правила чтения - в отличие от англ., где каждое слово - исключение, и все пучком лично своего ребенка отдала бы на фр. при таком выборе - но. Сначала поинтересовалась бы все-таки по поводу учителей!!!


Звичайно, що менше мова, яку ви вивчаєте, споріднена з вашою рідною, то важчим стає ї вивчення. Порівняйте, приміром, польську (для носіїв української мови) та в'єтнамську. Але якщо у вас є певна мета (для чого саме ви вивчаєте мову), час навчання помітно зменшується. До першої, найпростішої, належать французька, німецька, індонезійська, італійська, португальська, румунська, іспанська та суахілі. Згідно з дослідженням Інституту, для опанування мов цієї групи на базовому рівні потрібно близько 480 годин практики. Уже на другому рівні складність починає зростати. Ця група включає такі мови, як болгарська, бірманська, грецька, хінді, перська та урду, на вивчення яких в середньому потрібно 720 годин.


Німецька мова, як втім і російська, бентежить своєю граматикою і правильним побудовою пропозиції. Дієслово завжди на 2-му місці або в кінці. Але зате якщо ці труднощі подолав, то мова просто починає подобатися. Особливих складнощів з вимовою немає. На французькому в Європі говорить менше народу, мабуть самі французи та бельгійці. В ЄС в школах у дітей мінімум 2 мови: рідна + англійська, а в старших класах додається ще один по-бажанням. У північних країнах Данія, Норвегія, Голландія, Швеція все можуть спілкуватися англійською, а також розуміють німецьку. У південних Італія, Іспанія краще розумі.


Німецька - дуже складна, особливо граматика. Ось я ніколи не бачив словацьку, але зміг частково зрозуміти випадковий текст. Навряд чи таке саме проканає з німецькою. Re: Яку іноземну мову найлегше вивчити українцю? vse_bude_dobre. Ну яким чином російська мова важче ніж наприклад, болгарська чи чешська? Коли був у Львові - звертався до продавців українською, але вони мене відразу "палили" та переходили на російську (ну тіпа думали, шо мені так буде зручніше). Чи зможуть вони так само легко перейти на болгарську чи чешську? . Якщо потрібно для роботи - тоді англійська/французька. А тоді вже підбирати методику, по якій краще вчити. Re: Яку іноземну мову найлегше вивчити українцю?


Францу́зька мо́ва (фр. français) — мова французів (офіційна мова Франції), франкомовного населення Бельгії, Швейцарії, Канади (у яких є однією з офіційних). Також французькою мовою користується населення багатьох держав Африки, Карибського басейну (наприклад, Гаїті), Французької Гвіани, зокрема і як офіційною мовою. Загалом французька є офіційною у 29 країнах. Вона є також однією з шести офіційних мов ООН. Французька мова аналітична, належить до індоєвропейської сім'ї мов (романська група).


11. Як німецька мова звучить зі сторони? Цікаві факти про німецьку мову: – Німецьке слово «Gift» означає «отрута», а зовсім не подарунок. Так що бійтеся німців, що дари приносять. – Перша в світі друкована книга була на німецькій мові. У 1455 винахідник друкарства Іоанн Гуттенберг надрукував німецькою мовою Біблію. Зараз на німецькій мові друкується кожна десята книга в світі. А ще у німців багато кумедних прислів’їв: – Alles hat ein Ende, nur die Wurst hat zwei!


Французька мова: Урок 1 - Особи. Смотреть позже. Поделиться. Копировать ссылку. О видео. Покупки. Включить звук. Французька мова: Урок 1 - Особи. 90 174 просмотра 90 тыс. просмотров. • 9 февр. 2017 г. 990. 41. Поделиться.


Все про німецьку мову з Німеччини і як іноземна німецька мова розвивалась до нашого часу? Хто придумав німецьку мову? Хто говорив німецькою? Розмова. В даний час є однією з найбільш популярних у світі, – мова німців, австрійців, ліхтенштейнців і більшої частини швейцарців, офіційна мова Німеччини, Австрії, Ліхтенштейну, одина з офіційних мов Швейцарії, Люксембургу та Бельгії. Будь-яка мова – це соціальне явище. Вона виникає на певному рівні розвитку суспільної свідомості, тобто між групою людей, які спілкуються між собою. Кожна мова – це динамічна система, яка постійно змінюється, хоча ми і не завжди можемо помітити ці зміни.


Французькі запозичення в німецькій мові мають багату історію, яка тісно пов’язана з історією економічних, політичних та культурних зв’язків, що існували між французьким і німецьким народами протягом багатьох століть. При дослідженні мовних явищ на історичний аспект звертали увагу представники порівняльно-історичного мовознавства.


німецька — середньолатинсь­. ка. — спільногерманська — спільної ндоєвро-пейська сучасна — уельська (валій-ська) — українська. За чисельністю мовців германські мови є однією з найбільших груп індоєвропейської сім’ї мов. Історично вони виникли з спільноіндоєвро-пейської мови-основи, яка існувала за кілька тисячоліть до н. е. як мова певної сукупності етнічно споріднених індоєвропейських пле­ мен. Поширившись на просторах євроазіатського континенту, індо­ європейці неминуче мусили поділитися на велику кількість племен і племінних союзів.


Вчити французьку. Як це сказати французькою? Привіт, Доброго ранку, Добрий день, Добрий вечір, На добраніч, Як тебе звати?, Мене звуть ___, Вибачте, я вас не почув, Де ти мешкаєш?, Це ти звідки? , Як справи?, Добре, дякую, І ти?, Приємно познайомитися, Радий був зустрічі з вами, Усього найкращого, До зустрічі, До завтра, До побачення.


Німецька мова. Основи здоров’я. Природознавство. Французька мова. Я досліджую світ. 2 клас. Отже, звичайно, бути людину значно важче, аніж бути нікому не потрібною комахою, адже в реальному житті навіть найкраща, найдосконаліша людина може потерпати від несправедливості й байдужості цього світу, у той час, коли комаха має змогу просто існувати, не згадуючи про жодні біди й важливі проблеми.


Про французьку мову. Французькою як рідною мовою, або вільно, говорять близько 120 мільйонів людей в усьому світі, з яких 50 мільйонів живуть в самій Франції. Французькою також говорять в багатьох інших частинах світу, включаючи Канаду (особливо Квебек), Бельгію, Швейцарію, численні країни Північної, Центральної і Західної Африки, а також деякі азіатські країни. Отже чому вивчати французьку? Це красива мова Безперечно романтична, французька мова вважається однією з найкрасивіших у світі. Це корисна мова Крім того, що величезне число людей в усьому світі говорить французькою, вона.


Англійська, німецька, французька, іврит, ідиш та арабська мови оцінювались як кандидати на мову майбутньої держави. Copy Report an error. Том всю жизнь прожил в Германии, но никогда не учил немецкий язык. Німецька мова - важка мова, німці люблять говорити, але насправді німецька не така вже й складна. Copy Report an error. Есть ли у вас член семьи, знающий немецкий язык? Чи є у вас член сім'ї, який знає німецьку? Copy Report an error. Том прекрасно говорит по-французски, но его родной язык - немецкий. Том прекрасно розмовляє французькою, але рідною мовою є німецька. Copy Report an error. Датский язык признан защищенным языком меньшинства в немецком государстве Шлезвиг-Гольштейн.


З французької мови. Різні типи простих речень: стверджувальні, питальні, заперечні, спонукальні, порядок слів у них. Вживання часів після si умовного. Тематичний зміст вступного іспиту з німецької мови. Вживання стверджувальних речень, заперечних речень з nicht і kein, спонукальних, запитальних речень із запитальними словами та без них. Вживання речень з присудком, вираженим зв'язкою з іменником чи прикметником у короткій формі (складений іменний присудок), з простим дієслівним присудком, з простим присудком, вираженим дієсловами з відокремлюваним префіксом у простих і складних часових формах (Perfekt, Futurum I). Відмінювання і вживання іменників у різних відмінках.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ольга березан хімія відповіді 8 клас робочий зошит гдз

контрольні роботи з української мови 11 клас з відповідями синтаксична норма

контрольна робота дієслово 7 клас 1 частина відповіді