контрольні роботи з української мови 11 клас з відповідями синтаксична норма

контрольні роботи з української мови 11 клас з відповідями синтаксична норма


Контрольна робота розроблена на 2 варіанти і містить тестові завдання з вибором однієї відповіді, завдання на встановлення відповідності, а також вправи на. Перегляд файлу. Українська мова. 11 клас. Контрольна робота №2 «Синтаксична норма». І варіант. Граматичних помилок немає в реченні. А За молоденьким гаєм ріс більш старезний ліс. Б Шлях через поле видався їм найбільш коротшим. В Для гостей чемпіонату приготували найкращі місця. Г Цього разу відпочинок здався більш гарнішим.


Контрольна робота для 11 класу на тему "Синтаксична норма" побудована по типу ЗНО. Це дає можливість не тільки перевірити знання одинадцятикласників з даної теми, а й підготувати їх до зовнішнього незалежгого оцінювання. Тест на урок Українська мова скачати. Контрольна робота з теми «Синтаксична норма» (11 клас). Тестування по типу ЗНО. І варіант.


Контрольні роботи з української мови для учнів 11-го класу, що навчаються за навчальною програмою профільного рівня. Розроблено відповідно до вимог програми й методичних рекомендацій МОНУ. Завдання складені у формі тестів різних типів. Дані тести можна використовувати як для контролю навчальних досягнень учнів, так і для узагальнення та систематизації вивченого матеріалу та підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання.


Синтаксична норма 11 клас Граматичних помилок немає в реченні А За молоденьким гаєм ріс більш старезний ліс. Б Шлях через поле видався їм найбільш коротшим. В Для гостей чемпіонату приготували найкращі місця. Г Цього разу відпочинок здався більш гарнішим. Д Наступного року очікують холоднуватішого літа. Прочитайте речення. Фігуристка, [.] хворобу, блискуче виконала складний стрибок.


Завдання контрольної роботи спрямовані на перевірку знань та практичних умінь учнів з тем "Синтаксична норма. Пунктуаційна норма". У завданнях 1-16 запропоновано від 4 до 5 варіантів відповіді, серед яких лише один правильний; завдання 17 має на меті встановлення відповідності; завдання 18 пропонує редагування речень. Кількість питань в тесті: 18. Український.


Українська мова 11-А, Б клас. Пономаренко С.І. Тема: Контрольна робота. Синтаксична норма. Пунктуаційна норма. I рівень. Тести. Неправильно побудовано словосполучення. А) Відгук про роботу. Б) за нашими розрахунками. В) ліки для хвороби. Г)набувати досвіду. 2. Граматичний зв'язок порушено в словосполученні. А) Зошит з математики. Б) Екзамен з астрономії. В) відпочивати по обіді. Г)Дослідження по фізиці. 3. Синтаксичну помилку допущено в реченні: А) Забудову здійснено згідно з рішенням міської ради. Б) На початку року при заводі було відкрито їдальню. В) Події відбувалися за часів Павла По.


Урок 5. Контрольна робота. Вправа 1. Синтаксична норма. Тип завдання: Вікторина. Посилання: learningapps.org/9171236. Посилання (повноекранний режим): learningapps.org/view9171236. Вправа 2. Морфологічна та синтаксична норми. Підсумковий тест. І варіант.


Підручники 11 клас >. Українська мова >. О. П. Глазова. О. П. Глазова. Синтаксична норма. § 12. Синтаксична помилка стор. 55 - 58. § 13. Складні випадки синтаксичного узгодження стор. 58 - 62. § 14. Складні випадки і варіанти синтаксичного керування стор. 62 - 70. § 15. Словосполучення з прийменниками в (у) стор. 70 - 72. § 16. Уживання прийменників в (у) і на з географічними назвами і просторовими іменниками стор. 72 - 76. § 17. Словосполучення з прийменниками при, за, із-за стор. 76 - 83. § 18. Словосполучення з прийменником по стор. 84 - 87. § 19. Уживання похідних сполучників стор.


3) Краса – змагання до досконалості. Підсумкова. контрольна робота з української мови (11 клас). 1. З′ясуйте, з яким відмінком збігається форма знахідного відмінка множини в іменниках – назвах істот: А) з формою давального однини; Б) з формою родового множини . 15. Виконайте синтаксичний розбір складного речення. Сонце сіло, луки димчасто синіли, а над лісом беззвучно, загрозливо росла кошлата грива невидимого вороного, що застиг перед велетенським стрибком на небо (В. Дрозд). 16. Складіть власне висловлювання у публіцистичному стилі (не менше 100 слів) на одну з поданих тем


Українська мова. 9–11 класи: завдання, відповіді. Українська мова. 9-11 класи. Тренувальний зошит. Отримати сертифікат. Підсумкові контрольні роботи (112). Олімпіади (285). Конкурси (475).


Усі уроки української мови в 11 класі. Вступ. Поглиблення і систематизація найважливіших відомостей з синтаксису і пунктуації. Урок № 16. Контрольне читання мовчки. Мета: оцінити рівень навчальних досягнень одинадцятикласників із синтаксису й пунктуації простого та складного речення; з’ясувати можливі недоліки в ході узагальнення й систематизації мовної теорії; оцінити рівень умінь читати мовчки й розуміти прочитане. Тип уроку: урок оцінювання навчальних досягнень учнів. ✵ Завдання 9-11 мають по шість варіантів відповіді, серед яких лише два правильних варіанти. Потрібно вибрати два правильних варіанти відповіді. 9. Позначте речення, які потребують редагування


Головна » Статті » Контрольні роботи з української мови » 11 клас. Стилістичні засоби синтаксису. Контрольна робота з теми «Стилістичні засоби синтаксису». І варіант. 1. Простим є речення : а)Далеко чути звуки, гучно линуть голоси; б)Ясної тихої днини кружляє над землею, сідає на обличчя павутиння; в)Пташині зграї злітають високо в небо, і від того здіймається вітер; г)Осінь не забарилася, бо закони природи невблаганні.


Підручники Українська мова 11 клас. Автори:В. В. Заболотний, О. В. Заболотний. Рік:2012. показати обкладинку. Підручники Українська мова 11 клас. Автори:В. В. Заболотний, О. В. Заболотний. Рік:2019. Українська мова. Заболотний 2019. Синтаксична норма. В начало. Про компанію.


Конспекти уроків української мови 11 клас [65]. Конспекти уроків світової літератури 5 клас [67]. Конспекти уроків світової літератури 6 клас [73]. Контрольна робота (тест). Мета: оцінити рівень навчальних досягнень одинадцятикласників зі стилістики та пунктуації складних речень; з’ясувати можливі недоліки в ході опанування мовною теорією; оцінити. рівень пунктуаційної грамотності учнів. Завдання 11–15 мають по шість варіантів відповіді, серед яких лише два правильних. Потрібно вибрати два правильних варіанти відповіді. 11. Визначте складнопідрядні речення


Обери відповідь до вправи. Готова домашня робота з української мови для 11 класу. Рішення та відповіді до тест-контролю з української мови для 11 класу. А.С. Марченко. 2010 рік. Проблема з готовим домашнім завданням? Завантаження. Обери відповідь до вправи. Контрольні роботи. КР1. КР2. На цій сторінці нашого порталу представлений посібник відповіді до тест-контролю з української мови та літератури 11 клас. Порядок інформації, викладеної в цьому посібнику, повністю відповідає порядку глав, що містяться у шкільному підручнику. Використання їх – це не тільки можливість отримання правильних відповідей, а й полегшення в розумінні пояснення правил, передбачених для вивчення освітньою програмою.


Контрольна робота (тест). Мета: оцінити рівень навчальних досягнень одинадцятикласників зі стилістики мови та культури мовлення; з’ясувати можливі недоліки в ході опанування мовною теорією; оцінити рівень орфографічної грамотності учнів. Тип уроку: урок оцінювання навчальних досягнень учнів. ПЕРЕБІГ УРОКУ. І. Організаційний момент. ІІ. Ознайомлення з темою, метою і завданнями уроку. ІІІ. Мотивація навчальної діяльності.


Контрольні роботи. Тестові завдання для старшокласників. Всі школярі знають, що в одинадцятому класі дуже важливим предметом є українська мова, адже вона входить до числа випускних іспитів. Підготуватись до екзаменів допоможе решебник Українська мова 7 клас А.С. Марченко Тест-контроль 2010 року. Самостійні і контрольні на відмінно. Даний посібник з відповідями допоможе школярам перевірити свої відповіді до самостійних та контрольних робіт з обох варіантів. Впевнитись у вірному вирішенні вправ і тестів тепер стало просто і швидко. Цифрові помічники в школі. Тепер ГДЗ Українська мова 7 клас А.С.


Збірник тестових завдань з української мови. Контрольні роботи з української мови для 8 класу (поглиблене вивчення). Тестові завдання для контролю, повторення і підготовки до ЗНО для 10,11 класу. Зміст контрольних робіт з української мови для 8-го класу охоплює передбачений навчальною Програмою для загальноосвітніх навчальних закладів (класів) з поглибленим вивченням української мови 8-9 класи ( за редакцією С.О. Карамана), зміст тестових завдань з української мови для 10-11 класів охоплює передбачений навчальною програмою для шкіл(класів) з поглибленим вивченням української мови, ліцеїв та гі.


Курси Підручники «Українська мова (рівень стандарту)» підручник для 11 класу закладів загальної середньої освіти (Глазова О. П.) Стилістична норма Тест «Стилістична норма». 3600. Стилістична норма. Тест «Стилістична норма». Час: 00:00/01:00:00. Питання: 0/12. Стилістичну норму порушено в реченні. (Кількість балів 1.00). А.


Контрольна тестова робота №4. Морфологічні, синтаксичні, пунктуаційні та стилістичні норми. Завдання: перевірити рівень знань, умінь і навичок учнів з метою контролю та корекції; застосовувати отримані знання з вивчених тем під час виконання запропонованих завдань; удосконалювати навички самостійної роботи. Завдання контрольної роботи. І рівень. Завдання з вибором однієї правильної відповіді (кожна правильна відповідь на запитання 1-12 оцінюється в 0,25 бала). 1. Позначте рядок, у якому в усіх словах відбувається спрощення. А правозахис…ник, совіс…ний, щас…ливий.


Контрольні роботи з української мови для учнів 11-го класу, що навчаються за навчальною програмою профільного рівня. Розроблено відповідно до вимог програми й методичних рекомендацій МОНУ. Завдання складені у формі тестів різних типів. Дані тести можна використовувати як для контролю навчальних досягнень учнів, так і для узагальнення та. Раздел. Украинский язык. Класс. 11 класс. Тип. Тесты. Зразки тематичних контрольних робіт. з української мови (профільний рівень) для 11-го класу. Контрольна робота з теми. «Мова, індивід, суспільство. Лінгвістична риторика» (тести). Потрiбно вибрати правильний варiант вiдповiдi. 1. Комунікативна функція мови - це. А) функція формування й формулювання думки.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

ольга березан хімія відповіді 8 клас робочий зошит гдз

контрольна робота дієслово 7 клас 1 частина відповіді